onsdag 3 oktober 2012

Gokväll

Ballerina från Walther & Co, finns hos lillamajken.se

Gokväll på er. Jag har inte lagt av att blogga utan bara haft sådär fullspäckat på schemat nu igen och  bloggen har blivit lidande igen. Herregud, det känns som jag skriver det jämt, att bloggen har blivit lidande. Jag kanske borde skriva det på facebook också, som alltid är eftersatt, haha. Sen har jag faktiskt ett konto på Instagram också, hela två bilder har jag fotat och lagt ut, jag har till och med glömt bort vilket namn jag använder där.

På tal om facebook så vet jag inte vad jag gör för fel men bilderna lyckas alltid bli suddiga när jag lägger ut dem där. Ni som är vana användare får mer än gärna komma med några goda råd vad man ska tänka på och hur stora bilderna ska vara osv. Jag tillhör denna lilla skara som inte använder facebook privat, funderar ibland på om jag ändå inte borde tänka om och skaffa mig ett konto och lägga till ytterligare en punkt på "att göra listan".

Psst...Nyheter från Walther & Co finns nu hos lillamajken.se

Må så gott! Kram Therese

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh vad fin superfin : ) kram Sofia

vitaspets sa...

Åhh så söt ...
Kram Karina

Life's Silverlining and I sa...

Hihi, det är så det ärman hinner inte allt! Fb privat anv jag nästan inte alls, kikar bara in ibland för att kolla in lite vänner. Så söt liten ängel!
Kram Nilla

Tina sa...

Mina bilder på fb blir för stora, de komrimeras tydligen inte automatiskt.
Usch, jag gillar inte när jag inte får det att funka!

kram

Lottas Fotografi sa...

Så söt!
Ha en fin dag!
Kram Lotta

CONCEPT by JESSICA sa...

Vissa saker får man bara låta vara en stund när allt annat tar sin tid. Väldigt fin ballerina, måste kolla in på sidan å beställa lite fint.
Kram

Lifestyle By Lena sa...

Underbaaaar! Ibland kommer livet emellan och tiden räcker inte riktigt till men snart... Snart får du säkert mer tid över.
Kram