onsdag 14 november 2012

Ljus i mörkret


Återigen en dag som är grå, måste bege mig till det stora varuhuset ikväll för att fylla på ljusförrådet som håller på att sina. När solen uteblir så är ljus ett måste. Men trots att jag är inne på min femte kopp kaffe nu och en hel del tända ljus, samt att jag har varit igång sen 06.15, är jag inte på hugget ännu. Nu återstår bara att spela denna låt av Of Monsters of Men "Little Talks" som går varm här hemma, älskar videon!!!

Kram Therese

12 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Mysig bild! Hihi, jag bunkrade upp med ljus från Ikea för ett tag sedan:)). Men jag glömde köpa blockljus, så kanske blir det en sväng dit igen:)). Tänder massor av ljus på kvällarna, för grått och trist är det.
Ha det gott.
Kram Maria

~ INA ~ Inas☆House sa...

Jag måste också bunkra upp med ljus. De går fort åt i dessa tider. Men snart är det advent och då kommer alla stjärnor och adventsstakar lysa upp i våra hem. Mysigt. :)

Ha det bäst!
Ina

Stenmur & Gärdsgård sa...

Joo samma här! Det går åt en hel del ljus.. :-) ha ha... Men mysigt blir det och så fort jag kommer hem från jobbet så tänder jag även några ljus ute, utanför entrén och i trädet för det är så mysigt.

Väldigt vacker ljushållare eller vad man kallar det!!!

Ha en fin dag!
Kram Malin

Tina sa...

Jag tycker mig ha bunkrat upp men det räcker nog inte ändå!

kram

CONCEPT by JESSICA sa...

Mmm en av mina favvo låtar just nu..
Kram

Queen of Kammebornia sa...

Mmm, många ljus behövs i november!

LOPPISLIV sa...

Ja nu denna mörka tiden behövs mängder med ljus. Underbar ljushållare, sååå vacker!!! Häftig musik video, denna var ny för mig, tack för tipset!! Kraaaam Paula

Anonym sa...

Är precis hemkommen från det stora varuhuset och nu är ljusförråden på fyllda.
Så söt ljushållare!
Kram
AC

Blan betong och gammeldags pioner sa...

halloj fina!!! LJus kan man aldrig få för mycket av...jag kör själv förbi det stora blå varuhuset varje dag när jag kör till jobbet...så ljus brukar inte saknas här ....eller??? Underbar bild ha en fin vecka kram från Maja

kråke sa...

Hej rara! Vilken vacker ljushållare, så där snirklig och underbar:)) Här gör jag oxå av med ofantliga mängder med ljus...måste fylla på snart och bunkra upp nu i dessa mörka tider:)) Ha en härlig fortsatt vecka!

Kram goding:)

kråke

Anonym sa...

Tack snälla för den fina kommentaren om den lilla bagerskan : ) blev jätteglad. Ni har så fint hemma gahhh gillar allt : ) du visar : ) kram Sofia o tack för inspirationen!

Gabriella sa...

Så vacker bild! Vilken fin ljushållare!