måndag 21 januari 2013

Här kommer några få bilder från mässan. Jag fotade faktiskt inte så mycket denna gång eftersom jag inte tyckte att det var så mycket som skiljde sig från förra mässan. Jag saknade det där lilla extra som många borde lagt ner på montrarna. 

Men det var så klart roligt att vara där ändå och jag gjorde många fina inköp. Jag vet inte om jag nämnt det tidigare i bloggen, men jag kommer att få in barnkläder i webbutiken. Väntar ett litet tag till innan jag avslöjar vilket märke men jag är så nöjd med detta märke som jag själv har köpt mycket av till mina barn och vet därmed att kvaliteten är super. Vårens kollektion är så fin (kommer i slutet av februari eller början av mars) och jag blev inte besviken när jag fick se höstens fina kläder. 
På tal om kläder träffade jag min vän Anne (se ovan) med man och en av hennes små guldklimpar (som för övrigt kunde göra ett väldigt bra partytrick så jag låg dubbelvikt av skratt). Anne driver Jönköpings snyggaste klädaffär, Så in i Norden, och jag överdriver inte. Anne är superduktig på både kläder och inredning. Jag lovar att hojta till här inne när hon startar nätbutik och är ni i Jönköping så är ett besök i hennes butik ett måste.

Ha en fin kväll. Kram Therese

8 kommentarer:

Hus Inspiration Inredning sa...

Å mysigt med mässan. Vad tråkigt att du kände att det saknades nått men kul att du gjorde lite inköp. Visa gärna oss:)

Ha en bra kväll
Kram

PIAZZAN sa...

Vackra bilder och en vacker Anne..:)

Har gått i samma skola som Anne och besöker gärna hennes fina butik i Jönköping när jag är hemma i Gränna och hälsar på. Hon har sååå mycket fint !

Kram

Pernilla

Life's Silverlining and I sa...

Vilka fina bilder du fick! Måste besöka hennes butik när vi är i Jönköping nästa gång. Kram Nilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Spännande att du ska börja sälja barnkläder, kommer bli roligt nu när nyheterna börjar dyka upp i alla nätbutiker. Gillar och kika in till dig.
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Jag är så glad att få se lite bilder från mässan. Dom du lyckades knäppa var så fina och inspirerande.
Ha en härlig start på veckan.
Kram
AC

Bara Sara sa...

Jag har aldrig varit där så jag tycker du bjuder på massa fina bilder och fin inspiration! Kram Sara

CONCEPT by JESSICA sa...

Spännande, ser fram emot barnkläderna..
Kram

Titta in hos Thess sa...

Åå vad spännande med barn kläder.
Det ser vi fram emot:))
Och allt annat oxå förstås;))

Kram Thess