onsdag 8 januari 2014

En tung dag


Det är en tung dag att kliva ur sängen. Det är en tung dag för jag vet att när jag stigit upp från sängen kommer du inte längre att möta mig med med din gulliga oskyldiga uppsyn, du kommer inte längre att titta på mig med dina bruna vackra ögon och säga att du vill ha mat eller att du vill gå ut. 


Det är en tung dag för när jag sitter vid matbordet ligger du inte längre där och väntar på att någon mat ska slängas ner till dig och du kan inte längre värma mina kalla fötter med din varma päls.

Det är en tung dag för jag vet att jag kommer att mötas av saker som påminner om dig. Jag kommer mötas av en matskål som står där tom och som aldrig mer kommer att fyllas på med din mat. jag kommer att se morötterna som ligger kvar i kylen men som du aldrig hann att äta upp, jag kommer att hitta några av dina smulor av ditt levergodis som älskade och som du fick några bitar av innan du tog ditt sista andetag igår. 

Jag kommer att se din korg med borstar som aldrig mer kommer att borsta din fina mjuka päls. Jag kommer att se ditt koppel som hänger på sin plats men som aldrig mer kommer att användas av dig. Det är en tung dag för jag vet att du aldrig mer kommer att kunna trösta mig när jag är ledsen. 

Aldrig mer. Det är en tung dag. 

14 kommentarer:

Titta in hos Thess sa...

Nää vad tråkigt :((((
Jag beklagar verkligen.
Förstår att det måste vara fruktansvärt för er.

Många långa Kramar

Thess

CONCEPT by JESSICA sa...

Åh aj aj så ont det gör.. Den där tystnaden är olidlig, men det blir bättre å snart ser du alla fina dagar ni fick lättare!
Stor kram

kavallinskan sa...

Vilken sorg, förstår att det gör ont!
Varm kram till dig!
viktoria

Ekenäsliv sa...

Å nej va tråkigt... Beklagar.
Hu, så ont det gör i hjärtat.
Varma kramar till dig!
/Anna

Lottas Fotografi sa...

Åh så tråkigt!! En kär familjemedlem finns inte bland er. Men i era hjärtan finns alla ljusa minnen för alltid.
Tröst-kramar!!!

Anonym sa...

Förstår dig verkligen. Det gör så ont så det nästan är olidligt. Har varit med om det 3 gånger. Vad man gråter och sörjer och det måste man få göra. Jag tror att man måste ha varit med om det för att förstå hur ont det gör i ens hjärta. Det bleknar lite så småningom även om man aldrig, aldrig glömmer sin/sina vän/vänner, men det kommer kännas bättre med tiden. Många kramar/ Christina

Anonym sa...

Jag gråter med dig..

Varmaste kramar Marie :(

LOPPISLIV sa...

Ohhh så ledsamt, att förlora en famijemedlem, de fyrbenta är bästa vänner, så jag förstår din sorg, har gått igenom det själv engång, det gör ont. Skickar massor av styrkekramar <3

Helenas enkla vardag sa...

Åhh nej! Det värsta som kan hända nästan. Jag gråter och känner din sorg med dig, fast jag sitter med min lilla hundbebis i knät nu när jag skriver. Usch vad ont. Kramar i massor.
helena

Sallys hus sa...

Åå neeeej!
Tårar droppar ner från mina kinder och jag blir påmind om att det där är en dag som kommer att komma för oss också även om det är länge kvar än (hoppas jag)
Jag lider med er och vad otroligt vackert du skriver.. din text berör djupt och jag är så väldigt väldigt ledsen!
Kärlek till er!
Kram Katarina

Bettan sa...

Jag lider med er. Vet också hur svårt det känns, hur tomt det blir. Man gråter när man plockar bort hundens tillhörigheter. Ja man gråter hela tiden men det kommer att lindras varefter tiden går. En hund är ju den allra bästa vän man kan ha. Ha det bäst och stora kramar från Bettan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stackars stackars er, jag vet hur lessamt det är.
Skickar en stor kram ♥
AnnaMaria

mamma sa...

God morgon! Så fint du skriver! Saknar också goa lilla Ester:( Kram

Hemma på Sjuan sa...

Åh vad ledsamt, jag beklagar! Har oxå gått igenom det där en gång och när de är borta förstår man hur beroende man är av dem.
Stor kram till dig, Suss