måndag 31 mars 2014

En efterlängtad semester

Kan inte med ord beskriva hur skönt det var att komma iväg på den här semestern och lämna alla vardagsbestyr hemma. Jag har längtat efter denna plats och efter skidåkningen sen vi for hem förra året.
Jag är så imponerad över hur mycket mina små troll har lärt sig efter att bara ha varit här en gång tidigare. Nu fick jag verkligen jobba med att försöka släppa min oro när de susade ner som galningar i de branta backarna. Jag köpte en sele till lillskruttan så till och med hon kunde åka i lite brantare backar i år, ett bra köp tycker jag.  Alla tre gick i skidskola i år igen och där lär de sig väldigt mycket och har samtidigt väldigt kul. Det är nästan så jag funderar på om jag inte tycker det är roligare med skidsemestrar än solsemestrar. Men i och för sig så var det inte så tokigt att mötas av vårvärme när vi kom hem. Men helt klart är att vi kommer tillbaka till Branäs även nästa år.

Kram på er. Therese

3 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Åh så härligt! Jag är likadan, föredrar nästan skidsemester framför solsemester :) Det enda lite jobbigare med skidsemester är väl alla kläder man ska ha på sig. Är ett helt företag att gå på toa ute i backen med barnen ;) Var många år sedan sist jag var i Branäs. Har förstått att det hänt en hel del sedan jag var där.
Kram Lotta

Mamma sa...

God morgon! Härliga bilder på mormors älsklingar:)Kram på er!

Ekenäsliv sa...

Va härligt md semester!!
Just nu hade jag med velat åka bort lite... O sen komma hem till ett färdigrenoverat vardagsrum, möbler som har anlänt och så ett konto att bara shoppa loss för... O ett heeeeelt vårstädat hem, fönster putsade och allt det där. DET hade varit sååå skönt..
Tur man kan drömma iaf;-)
Kram Anna